Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today | 25th January 2021 - 30V

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today | 25th January 2021

| |

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

Contents show

Flipkart Kya Bolti Public Answers Daily | Today’s Answers Of Flipkart 25th January 2021 Quiz


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers, Flipkart Kya Bolti Public Answers Today , Flipkart Kya Bolti Public Contest Answers, Flipkart Kya Bolti Public Answers Today, Flipkart Kya Bolti Public Score – Hello 30v Readers!! Hope You Are Enjoying Our Super Duper Free Recharge Tricks & Free PayTM Cash Tricks.

We are very punctual to update Amazon Quiz Answers Today and Flipkart Quiz Answers for you guys. This show on Flipkart Video will keep you entertained whilst giving you the opportunity to win prizes. This game show, hosted by your favourite Manish Paul. In each episode, your host will ask you five questions with two options for you to pick from.

Flipkart has started Flipkart Daily Trivia Quiz , Flipkart Kya Bolti Public Quiz and Flipkart Fake or Not Contest for their users to attract and to bring good traffic at morning and late night. Listen to your favourite host talk and follow his instructions to participate in this game.

Flipkart Kya Bolti Public Contest has a big prizes to Win. You can win Rs.1 Lakh Worth of Flipkart Vouchers and Flipkart Supercoins and more grand prizes. You have to pick the answer that might be the most popular with the public. Play the Contest Now!!


Flipkart Kya Bolti Public Quiz : Details

Flipkart FYIDetails
Quiz NameKya Bolti Public
Season3rd Season
Episode34th Episode – 25th January 2021
Episode NameMasala Ya Green Tea
Today’s PrizePoco M2 Smartphone
Assured PrizesFlipkart ₹1000 Gift Cards & Supercoins

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Prizes :

  • ₹1 Lakh Worth of Flipkart Vouchers Daily
  • ₹1000 Gift Voucher For 100 Winners
  • ₹50 Gift Voucher For 3000 Winners
  • Assured Supercoins for Remaining Winners

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Daily

Flipkart Kya Bolti Public QuizAnswers
Which version of tea is India’s favouriteGreen tea
Which of the sushant singh movie is India’s favouriteMs Dhoni the untold story
Do we believe in love at first sightYes

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today | 25th January 2021

Question 1 – Which version of tea is India’s favorite

Answer is – Green tea

Question 2 – Which of the sushant singh movie is Indias favorite

Answers is – Ms Dhoni the untold story

Question 3 – Do we believe in love at first sight

Answer is – Yes


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 24th January 2021

1) Who is India’s favourite celebrity chef?
Answer: Vikas Khanna
2) Will Joe Biden turn out to be a better president?
Answer: YES
3) Should Amitabh Bachchan’s voice be removed from the covid-19 callertune?
Answer: YES


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 23rd January 2021

1.which was the most popular meme of 2020
rasode mai kon tha
2.after marriage what kind of families does one prefer to stay in
joint family
3.which bollywood mommy is hotter?
kareena kapoor


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 22nd January 2021

1) Do Indians take pictures of their food before eating it?
Answer: No
2) Which bollywood celebrity should join politics?
Answer: Deepika Padukone
3) Which bollywood movie sequel is mrore awaited?
Answer: bhool bhulaiyaa 2


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 21st January 2021

1.which actress has aged more gracefully
rekha
2.do indians take showers daily during winters
yes
3.indians would pet which wild animal
panda


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 20th January 2021

1) Does India believe that Covid-19 pandemic can completely end?
Answer: Yes

2) Which Bollywood diva has the best style quotient?
Answer: Kiara Advani

3) Which is the most common excuse given during work from home?
Answer: internet not working


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 18th January 2021

1) Which is India’s favourite Ranveer Singh’s performance?
Ans : Bajirao from Bajirao Mastani
.
2) Should mental health get the same importance as physical health?
Ans : Yes
.
3) Which car does India prefer for a family road trip?
Ans : Toyota Innova


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 17th January 2021

When indians fall sick which is their go to Home remedy?
Turmeric milk

Who is more preferred as a companion for a date?
Sushmita Sen

Which of these activities humans must prioritize first to save the environment?
Plant trees


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 16th January 2021

Which of these is a more common resolution for new year
Ans: Save Money

Who is the more popular student of the year 2 actress
Ans: Ananya Pandey

Do Indians prefer having a password for their phone
Ans: Yes


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 13th January 2021

1.which is more romantic to witness with partners
sunset

2.which desert is more prefered
chocolate

3.who is indias favourite comedian
kapil sharma


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 9th January 2021

1.what does india prefer to do while attending a wedding
hit the dance floor

2.what is the first thing people notice when they meet someone for the first time
smile

3.whose workout picture is better
Jacqueline Fernandez


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 4th January 2021

1.what kind of social services indians want to do
feed people

2.which of these bollywood movies from 60s era should be recreated
mera naam joker

3.what kind of jeans is more preferred
skinny jeans


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 3rd January 2021

  1. Where do indians spend most | Food
  2. What does india prefer to drink  | Tea
  3. Most of Indians are  | Punctual

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 2nd January 2021

1. Which of these household chores is .ore important
Ans: Cooking

2. Which cafe is more preferred in India
Ans: Cafe Coffee Day

3. Which movie is enjoyed the most
Ans: Hera Pheri


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 1st January 2021

1.which is indias favourite dessert
gulab jamun

2.what is better for taking notes
phone

3.which indoor game is preferred by indians
ludo


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 31st December 2020

1.who spends more time on mobile phone

children

2.which bollywood actor looks better with sara ali khan

karthik aryan

3.which of these is preferred by indians

hindi songs

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 30th December 2020

1.which is a better way of consuming news
newspaper

2.which one is prefereed the most by indians
pani puri

3.which is indias favourite friendship movie
zindagi na milegi doobara


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 29th December 2020 

1.what time of day do indians prefer to work

early morning

2.what type of dating do indians prefer

traditional dating

3.which bollywood actors physique is better

hrithik roshan

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 28th December 2020 

1) Which of these has been affected the most by lockdown?

Answer: Professional Life

2) Which feature is more important in a mobile phone?

Answer: Long Battery Life

3) What does India Prefer?

Answer: Long Hair

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 27th December 2020 

1. Which of these movies inspires Indians to go for a trip

Ans: zindagi na milegi dobara

2. What attire does Indian women generally wear for festivities

Ans: Saree

3. Which cricketers swag does india like more

Ans: Dhoni


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 26th December 2020 – Season 3 Episode 3 Answers 

1.which of these would you not leave home without

phone

2.how does india prefer communicating

audio call

3.how does indian experiment with look?

hair cut


Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers | 25th December 2020 – Season 3 Episode 3 Answers 

1.what does indians prefer

ans:-work from home

2.which public transport is prefereed by indians

ans:-bus

3.which of khans movies is most waited

ans:-salman khan’s radhe


Final Words :

This is The Regularly Updated Post & I Will Try To Include All Question & Answers Of Flipkart Kya Bolti Public Contest Time Here. You Should Bookmark This Page as You Will get All Correct Answers Of Flipkart Kya Bolti Public Points Time Within 5 Seconds.

Previous

Amazon : Shoppers Stop Men’s Clothing Loot | Deals From Just ₹20

(New Code) Ebay : Flat ₹150 off on Your First Purchase(All Users)

Next

Leave a Comment